Autoverhuur Schiphol

Huur snel en goedkoop een bus of auto bij Move Autoverhuur, dan krijg je gratis 100 kilometer per dag. Ga je meer kilometers rijden? Dan is het mogelijk om kilometervrij te huren.
Profiteer nu van grote kortingen

Auto huren in Amsterdam

Wanneer je vakantie er net weer op zit of wanneer je een andere trip hebt gemaakt en weer in Nederland komt dan wil je natuurlijk dat alles goed is geregeld en je zonder problemen naar huis kunt. Nadat je de koffers van de bagageband hebt gehaald en door de douane heen bent dan wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk naar huis. Daarvoor is het mogelijk om gebruik te maken van een huurauto. Bij Move Autoverhuur kun je gemakkelijk en snel een auto huren om mee thuis te komen. Dit kun je zowel voor jezelf doen, maar kan ook wanneer je geen eigen auto tot je beschikking hebt en iemand anders op moet halen van Schiphol. Hiervoor hebben wij verschillende personenauto’s tot de beschikking.

Indien er sprake is van een grotere groep personen om weg te brengen naar Schiphol of om op te halen van Schiphol dan hebben wij een aantal personenbussen beschikbaar. In de bussen passen grotere groepen mensen en is het ook gemakkelijk om de koffers in kwijt te kunnen. Op deze manier regel je snel en gemakkelijk je eigen voordelige vervoer naar en van Schiphol.

Wij zijn gevestigd in Amstelveen. In Amstelveen hebben wij ook onze beschikbare auto’s staan. Wanneer je besluit om een auto bij ons te huren dan is het mogelijk om deze op te halen bij onze vestiging. Na het verhuren van de personenauto kan de auto weer terug worden gebracht op dezelfde locatie. Ben je op zoek naar meer informatie over de huurauto? Op de website is veel informatie te vinden, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen, per e-mail of langskomen bij onze vestiging. Onze werknemers helpen je graag verder.

Wat te doen met een huurauto bij Schiphol

Het huren van een personenauto of een personenbus voor Schiphol kan om verschillende redenen interessant zijn. Hieronder hebben we een rijtje met argumenten wanneer het interessant kan zijn om een voertuig te huren.
Niet tot de beschikking van een eigen auto en landt er een familie, vriend of kennis die je op moet halen van Schiphol? Huur dan een auto voor een dag en lever deze weer in nadat je de persoon hebt opgehaald van het vliegveld.
Ben je een korte tijd weg uit Nederland en rijd je liever zelf met de auto naar Schiphol? Dan kun je deze voor een korte periode gewoon op het vliegveld parkeren.

Gaat er een grote groep op vakantie? Bijvoorbeeld bij een vriendenvakantie, familievakantie of een bedrijfsuitje? Dan is het vaak een stuk voordeliger om een personenbusje te huren en hiermee naar Schiphol te rijden. Niet alleen het wegbrengen, maar ook het ophalen van een grote groep mensen kan voordelig met een personenbusje.
Misschien zit je zelf wel het liefst achter het stuur. In dat geval kun je van tevoren een auto huren. Na de vlucht kun je direct achter het stuur stappen om naar huis te rijden.
Door het huren van een huurauto bij Move Autoverhuur weet je zeker dat je een veilige en goede auto hebt. Alle auto’s zijn namelijk goed gecontroleerd en in goede staat. Daarom hoef je er niet bang voor te zijn dat je pech krijgt onderweg naar het vliegveld en je daardoor de kans hebt om je vlucht te missen.

Extra informatie over Move Autoverhuur

Move Autoverhuur is te vinden in Amstelveen. Bij ons kun je een divers aanbod aan verschillende auto’s huren. Door het grote aanbod auto’s kun je een auto vinden voor vrijwel ieder doeleinde. Of je nu een dagtrip gaat maken, een autovakantie plant of een zakelijke afspraak hebt staan. Bij ons kun je een auto al maanden van tevoren huren, maar je kunt ook een dag van tevoren of dezelfde dag contact met ons opnemen voor het huren van een auto.

Wanneer je een personenauto, een personenbus of een verhuisbus bij ons huurt dan dient deze opgehaald te worden bij onze vestiging in Amstelveen. Na het huren van het voertuig dient deze weer te worden afgeleverd bij onze vestiging binnen de gehuurde termijn. Wij beschikken over enthousiaste medewerkers die graag voor je klaar staan bij het beantwoorden van alle vragen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kilometervrij

Gratis 100 kilometer per dag.

Aircondition

Handig voor de zomerse hitte.

Benzine Brandstof

Al onze huurauto’s rijden op benzine.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

NU RESERVEREN