Busje Huren in Amsterdam

Huur snel en goedkoop een bus of auto bij Move Autoverhuur, dan krijg je gratis 100 kilometer per dag. Ga je meer kilometers rijden? Dan is het mogelijk om kilometervrij te huren.
Profiteer nu van grote kortingen

Busje huren in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en dat heeft zo zijn voordelen en nadelen. Een nadeel is dat het er vaak druk is, dat het lastig is om parkeerruimte te vinden en daarnaast is het niet altijd praktisch om een voertuig bij de deur te hebben staan. De mensen die in en rond Amsterdam wonen, hebben ook niet dagelijks een auto of een busje nodig. Wanneer je een beetje gewend bent aan het openbaar vervoer, dan kun je binnen de kortste keren overal in Amsterdam komen zonder dat je hier erg veel voor hoeft te betalen.

Toch is het openbaar vervoer niet altijd even ideaal. Wanneer je een langere afstand moet reizen of wanneer je naar een locatie moet die niet zo goed bereikbaar is met het openbaar vervoer buiten Amsterdam, dan wordt het lastig. Het zijn vooral mensen die grotere ladingen moeten vervoeren (zoals bij een verhuizing of flinke inkopen voor een feest) die het niet rond kunnen krijgen met het openbaar vervoer of met de fiets. Voor zulke mensen is een busje huren in Amsterdam een perfecte oplossing. Je hebt dan de beschikking over een busje zonder dat je direct met de problemen komt te zitten. Heb je het busje maar een dag nodig, dan hoef je niet eens een parkeerplaats te zoeken voor de nacht bijvoorbeeld.

Het huren van een busje is altijd handig wanneer je extra laadruimte nodig hebt en wanneer je meer wilt kunnen vervoeren, maar zeker in Amsterdam kan het een uitkomst zijn. Zeker wanneer je de kosten van het huren kunt delen met vrienden die ook baat kunnen hebben bij een busje voor een uur. Al zou het alleen maar voor een retourtje Ikea zijn om toch even die grote stoel op te halen die echt niet mee kon in de trein.

Wat te doen met een busje in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam, of ben je voor een weekje in Amsterdam als toerist, dan weet je dat het lastig kan zijn om een busje bij de deur te houden. Parkeerplaatsen zijn lastig te vinden en de kans bestaat dat er ’s nachts iemand aan de slag gaat met je busje omdat deze persoon iets te veel gedronken heeft. Wanneer je een busje huurt, kun je deze direct ophalen in Amstelveen en heb je direct de mogelijkheid om te doen waar je een busje voor nodig hebt. Zo kun je eens flink inkopen doen en meerdere kratten bier meenemen naar je appartement, of je kunt de laatste spullen ophalen die nog in het huis van je ouders staan.
Aangezien dit alles via een professionele verhuurder verloopt, hoef je niet langer bij alle vrienden en familie te vragen of zij eens willen helpen. Je hebt helemaal de tijd aan jezelf en je kunt de tijd nemen om alles te doen wat je echt nog even wilde regelen. Red je het niet binnen een dag, dan kun je ervoor kiezen om het busje een langere tijd te huren. In dat geval is het verstandig om even rond te kijken naar de goedkoopste parkeerplaats bij jou in de buurt. Zo kun je het busje een volledige dag parkeren in het Parking Centrum Oosterdonk voor €15. Daarnaast zijn er veel P+R parkeerplaatsen te vinden langs de A1, A2 en A10 waar goedkoper geparkeerd kan worden.

Moet je wekelijks of maandelijks naar een plaats buiten Amsterdam die niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer, dan is een auto huren in Amsterdam helemaal een handige optie. Een auto huren kost namelijk nog net iets minder dan een busje huren. Je kunt dan gewoon reizen, maar je hoeft niet zelf de verzekering, de reparaties en de wegenbelasting te betalen waardoor je vaak nog goedkoper uit zal zijn ook! Echter is het niet mogelijk om dan te kunnen verhuizen of meer dan 5 personen te vervoeren. Dit is wel mogelijk met een verhuisbus of personenbus.

Extra informatie over Move Autoverhuur

Move Autoverhuur is te vinden in Amstelveen. Bij ons kun je een divers aanbod aan verschillende auto’s huren. Door het grote aanbod auto’s kun je een auto vinden voor vrijwel ieder doeleinde. Of je nu een dagtrip gaat maken, een autovakantie plant of een zakelijke afspraak hebt staan. Bij ons kun je een auto al maanden van tevoren huren, maar je kunt ook een dag van tevoren of dezelfde dag contact met ons opnemen voor het huren van een auto.

Wanneer je een personenauto, een personenbus of een verhuisbus bij ons huurt dan dient deze opgehaald te worden bij onze vestiging in Amstelveen. Na het huren van het voertuig dient deze weer te worden afgeleverd bij onze vestiging binnen de gehuurde termijn. Wij beschikken over enthousiaste medewerkers die graag voor je klaar staan bij het beantwoorden van alle vragen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kilometervrij

Gratis 100 kilometer per dag.

Aircondition

Handig voor de zomerse hitte.

Benzine Brandstof

Al onze huurauto’s rijden op benzine.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

NU RESERVEREN