Autoverhuur Amsterdam

Huur snel en goedkoop een bus of auto bij Move Autoverhuur, dan krijg je gratis 100 kilometer per dag. Ga je meer kilometers rijden? Dan is het mogelijk om kilometervrij te huren.
Profiteer nu van grote kortingen

Auto huren in Amsterdam

Woon je in of in de omgeving van Amsterdam en heb je tijdelijk een auto nodig? Dan kun je bij ons een auto huren. Bij Move Autoverhuur vind je een groot aanbod aan verschillende huurauto’s. Daarnaast kun je ook een toeristisch reisje plannen in of nabij Amsterdam waar je een huurauto voor nodig hebt.

In Amsterdam gebeurt het gemiddeld vaker dat mensen uit Amsterdam een huurauto nodig hebben dan in andere steden. Het hebben van een eigen auto is in Amsterdam namelijk minder praktisch gezien de hoge parkeerkosten en de drukte. Wanneer je slechts af en toe gebruik maakt van een auto dan is het vaak makkelijker en goedkoper om deze te huren bij gelegenheden waarbij deze echt nodig is. Dat kan bijvoorbeeld wanneer er vrienden langskomen, wanneer je een zakelijke afspraak hebt staan of een uitje gaat maken met het gezin. Indien je met meerdere mensen bent dan kunnen de kosten voor het parkeren en het huren van de auto worden verdeeld.

Bij het huren van een auto krijg je zelf niet te maken met parkeerkosten, wegenbelasting of verzekeringskosten. Zodoende heb je zelf helemaal geen eigen auto nodig en bespaar je al snel hoge kosten. Ook kosten voor reparatie en keuringen hoef je niet meer te betalen. Bovendien hoef je in het vervolg ook niet meer bang te zijn voor diefstal van je auto, hoewel je wel voorzichtig dient te zijn met een huurauto natuurlijk. Bij een huurauto bepaal je verder zelf wanneer en voor hoelang je deze nodig hebt. Dit kan al enkele maanden van tevoren worden vastgelegd, maar je kunt er ook nog een dag van tevoren voor kiezen om een auto te huren.

Wat te doen met de auto in Amsterdam?

Een auto huren in Amsterdam kan worden gedaan voor verschillende doeleinden. Ten eerste kan het zijn dat je een gezellig dagje uit wilt met een groepje vrienden of met de familie. Daarvoor kan het handig zijn om te kiezen voor een van de personenauto’s. Ben je met een grote groep vrienden of zijn jullie met een grote familie? Dan kunnen de personenbussen handiger van pas komen om te gebruiken. De personenbussen worden ook vaak gehuurd bij bedrijfsuitjes, verenigingenuitjes of bij vriendenuitjes. Voor een stapavond van een groep vrienden kan de bob een avond achter het stuur van het busje stappen en kan de bus de volgende dag weer terug worden gebracht.
Ben je aan het verhuizen en voer je de meeste werkzaamheden zelfstandig uit? Dan komt een verhuisbus handig van pas. Met onze verhuisbussen kun je snel je spullen inladen in de bus en deze vervoeren naar je volgende woning. Het kan vaak veel kosten besparen door de verhuizing op deze manier zelf te regelen dan wanneer je een verhuisservice in moet schakelen.

Het kan ook zijn dat je van plan bent om op een autovakantie te gaan. De auto’s die bij ons worden verhuurd zijn goedgekeurd en kwalitatief hoogwaardige auto’s. We hebben ook veel verschillende types auto’s staan. Wij hebben dan ook zowel grote als kleine auto’s beschikbaar, zodat je met verschillende gezinssamenstellingen op vakantie kunt. Bij autovakanties raden wij het altijd aan om de mogelijkheden eerst met een van onze medewerkers te bespreken, zodat we samen kunnen zoeken naar de auto die het beste mee op vakantie kan. Tot slot kun je ook een van onze auto’s huren wanneer je bijvoorbeeld iemand van het vliegveld Schiphol of elders op moet halen. De volgende dag kan de auto weer gewoon terug worden gebracht.

Extra informatie over Move Autoverhuur

Move Autoverhuur is te vinden in Amstelveen. Bij ons kun je een divers aanbod aan verschillende auto’s huren. Door het grote aanbod auto’s kun je een auto vinden voor vrijwel ieder doeleinde. Of je nu een dagtrip gaat maken, een autovakantie plant of een zakelijke afspraak hebt staan. Bij ons kun je een auto al maanden van tevoren huren, maar je kunt ook een dag van tevoren of dezelfde dag contact met ons opnemen voor het huren van een auto.

Wanneer je een personenauto, een personenbus of een verhuisbus bij ons huurt dan dient deze opgehaald te worden bij onze vestiging in Amstelveen. Na het huren van het voertuig dient deze weer te worden afgeleverd bij onze vestiging binnen de gehuurde termijn. Wij beschikken over enthousiaste medewerkers die graag voor je klaar staan bij het beantwoorden van alle vragen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kilometervrij

Gratis 100 kilometer per dag.

Aircondition

Handig voor de zomerse hitte.

Benzine Brandstof

Al onze huurauto’s rijden op benzine.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

NU RESERVEREN